PRODAJA

PLASTIČNA AMBALAŽA

STAKLENA AMBALAŽA

UVJETI KUPNJE

Robu isporučujemo samo na području RH!

KUPAC
Kupac je svaka fizička i pravna osoba koja izvrši narudžbu na u web stranici Viole, obrta za aromaterapiju i trgovinu (www.aromaterapijaviola.com).
PRODAVATELJ/POSREDNIK U TRGOVINI*/IZVRŠITELJ USLUGA
Prodavatelj i izvršitelj usluga je Viola, obrt za aromaterapiju i trgovinu, Mesnička 16, 10000 Zagreb, OIB: 56173581865

ELEKTRONSKA KOMUNIKACIJA
Posjećivanjem i korištenjem trgovine putem stranice http://www.aromaterapijaviola.com prihvaćate komunikaciju elektronskim putem. Time prihvaćate da svi sporazumi, obavijesti, priopćenja i ostali sadržaji koji su vam dostavljeni elektronskim putem zadovoljavaju pravne okvire kao da su ostvareni u pisanom obliku.
Ukoliko posjetitelj ili korisnik nema e-mail adresu ili unese netočnu ili zbog tehničkih razloga ne može primati e-mail prodavatelj nije dužan na drugi način pokušati obavijestiti korisnika o samoj narudžbi kao niti o eventualnim drugim detaljima vezanim uz narudžbu, dostavu, plaćanje, povrat sredstava, reklamaciju i slično.

CIJENE
Sve cijene izražene su u hrvatskim kunama za krajnjeg kupca, s uključenim pdv-om. Izražene cijene su cijene bez troškova dostave, koji se izračunavaju pri završetku kupnje.

NARUČIVANJE
U pravilu, robu je moguće naručiti 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Roba se naručuje elektronskim obrascem putem stranice http://www.aromaterapijaviola.com. Nakon što ispunite obrazac i pošaljete narudžbu, na mjestu obrasca pojavljuje se obavijest “PORUKA POSLANA” i kontrolna informacija s Vašim osobnim podacima, te robom i količinom koju ste pri narudžbi upisali.

POTVRDA NARUDŽBE
U najkraćem roku (u toku dana) kontaktirat ćemo Vas putem maila gdje ćemo potvrditi narudžbu i po potrebi Vam proslijediti dodatne informacije. Ukoliko Prodavatelj iz bilo kojeg razloga nije u mogućnosti isporučiti naručene artikle, obavijest o tome biti će prethodno objavljena na stranici, ili u povratnoj informaciji na e-mail adresu kupcu.

NAČIN PLAĆANJA I ISPORUKA
Na ovoj internet stranici omogućena je kupovina na način plaćanja pouzećem! Naručene artikle šaljemo dostavnom službom Hp pošte u pravilu idući radni dan od dana narudžbe, a ukupan iznos s narudžbe uvećan za troškove slanja i pakiranja plaćate poštaru po pouzeću pošiljke.

Također sve proizvode moguće je i osobno preuzeti na adresi Aromaterapija Viola, Mesnička 16, Zagreb, po prethodnom dogovoru putem telefona: 091 1801592. U tom slučaju troškovi slanja i pakiranja se ne naplaćuju.
Troškove slanja i pakiranja snosi kupac, a iznos troškova i uvjeti pod kojima ih Aromaterapija Viola preuzima na sebe su objašnjeni prilikom prezentacije pojedinog proizvoda na stranici.

 

PRIVATNOST PODATAKA
Aromaterapija Viola se obvezuje da će čuvati privatnost svih svojih kupaca. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima te informiramo kupce o načinu njihova korištenja. Redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i koriste isključivo za obavljanje posla. Svi djelatnici Aromaterapije Viola i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

IZJAVA O ODGOVORNOSTI
Informacije o eteričnim uljima i drugim proizvodima su bazične. One se ovdje nalaze isključivo iz informativnih i edukativnih razloga, i ne uključuju sve potrebne mjere predostrožnosti navedenih ulja i drugih proizvoda, kao ni njihov način djelovanja, moguće interakcije i posljedice njihova korištenja. Ove informacije NISU medicinski savjeti.
Eterična i biljna ulja, hidrolati, kao i ostali sastojci za kozmetiku iz naše ponude su SIROVINE – kako ćete ih koristiti ovisi o vama. Ne preuzimamo nikakvu odgovornost o tome na koji ćete način Vi koristiti informacije o proizvodima. Opisi proizvoda nisu medicinski savjeti kao ni savjeti za postavljanje dijagnoze ili terapije vaših problema. Publikacije i sadržaj koji se nalazi na Stranicama ili bilo koji njihov dio ne može se smatrati dovoljnim temeljem za donošenje medicinskih, osobnih, financijskih ili poslovnih odluka. Korisnici preuzimaju odgovornost za svaku štetu koja je posljedica njihovih aktivnosti koje nisu u skladu s prethodno navedenim, kao i za drugu vrstu štete koja bi iz toga mogla proizići.
Obavezno pročitajte i Uvjete korištenja stranica.

UVJETI KORIŠTENJA
 Internet stranice na domenama http://www.aromaterapijaviola.com u daljnjem tekstu: stranice, vlasništvo su Viole, obrta za aromaterapiju i trgovinu, Mesnička 16, Zagreb, RH (u daljnjem tekstu: Aromaterapija Viola ili Vlasnik). Korištenjem bilo kojeg dijela navedenih stranica i svih njihovih dijelova i povezanih web stranica automatski prihvaćate sva aktualna pravila korištenja, zajedno sa svim izmjenama i dopunama donesenim od strane Vlasnika u bilo koje vrijeme i bez prethodne najave.
Informacije o eteričnim uljima i drugim proizvodima su bazične. One se ovdje nalaze isključivo iz informativnih i edukativnih razloga, i ne uključuju sve potrebne mjere predostrožnosti navedenih ulja i drugih proizvoda, kao ni njihov način djelovanja, moguće interakcije i posljedice njihova korištenja. Svrha tih informacija nije davanje medicinskih savjeta, propisivanje terapije, postavljanje dijagnoze ili uputa o korištenju pojedinih proizvoda.
Eterična ulja, biljna ulja, hidrolati i ostali proizvodi iz ponude nisu registrirani kao dodatak prehrani u Republici Hrvatskoj. To su sirovine – što ćete Vi s njima raditi ovisi o Vama i granicama Vašega znanja.
Dijelovi ovih stranica koji govore o bolestima, tegobama i stanjima ne sadrže potpune medicinske informacije i sačinjene su kao dodatak, a ne kao zamjena za stručnost, znanje i vještinu procjene medicinskog osoblja koje brine o bolesniku, niti kao preporuka za bilo koji određeni program liječenja. Niti jedan bolesnik ne bi smio koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenog problema ili bolesti bez konzultacije sa za to kvalificiranim medicinskim osobljem.
Ne preuzimamo nikakvu odgovornost o tome na koji ćete način vi koristiti informacije na našim stranicama. Uvijek se morate savjetovati sa vašim liječnikom prije početka bilo kojeg tretmana, kao i ukoliko imate pitanja, nejasnoća ili želite saznati više informacija o vašem medicinskom problemu. Opisi proizvoda, tekstovi i publikacije nisu medicinski savjeti kao ni savjeti za postavljanje dijagnoze, terapije vaših problema ili načina upotrebe pojedinih proizvoda.
Publikacije i sadržaj koji se nalazi na Stranicama ili bilo koji njihov dio ne može se smatrati dovoljnim temeljem za donošenje medicinskih, osobnih, financijskih ili poslovnih odluka.

Korisnici preuzimaju odgovornost za svaku štetu koja je posljedica njihovih aktivnosti koje nisu u skladu s prethodno navedenim, kao i za drugu vrstu štete koja bi iz toga mogla proizići.

Ne snosimo nikakvu odgovornost za točnost, vjerodostojnost ili starost informacija koje možete pronaći na našim stranicama. Dokumenti objavljeni na našim stranicama ne smiju se kopirati osim u slučaju da se kopije koriste za nekomercijalnu i osobnu uporabu. Uz poštivanje navedenog ograničenja, kopiranje je dozvoljeno samo uz navođenje svih zadržanih napomena i upozorenja o autorskim pravima, drugih upozorenja o vlasništvu bilo koje vrste, te svih ograničenja od odgovornosti koja su na ovom web site-u navedena. Bilo kakvo kopiranje, reprodukcija ili distribucija informacija sadržanih na ovom web site-u dozvoljena je samo uz prethodno izričito odobrenje Vlasnika stranice.

Materijali na ovim Stranicama zaštićeni su autorskim pravima i svaka neovlaštena uporaba bilo kojeg materijala na ovim Stranicama može predstavljati povredu zakona o autorskim pravima, trgovačkim znakovima i sličnih zakona.

Sadržaji na ovim Stranicama vlasništvo su tvrtke Vlasnika stranice i/ili odgovarajućih autora/vlasnika sadržaja. Sadržaji koji nisu u vlasništvu Vlasnika Stranice, koriste se uz odobrenje njihova autora/vlasnika te će na zahtjev autora/vlasnika bit povučeni sa stranica.

Ove Stranice mogu sadržavati linkove na stranice drugih tvrtki ili osoba. Ti linkovi su samo za Vašu informaciju, a Vlasnik, kao ni Autor i administrator Stranice ne snose odgovornost za točnost informacija ili sadržaj tih stranica.

Vlasnik, kao ni Autor i administrator Stranice ne podržava i ne daje nikakve izjave o njima, kao ni o bilo kojim informacijama, uslugama ili proizvodima koji se ondje nalaze, ili bilo kojim rezultatima koji se mogu dobiti njihovom uporabom. Ako odlučite ostvariti pristup na bilo koju od Internet stranica trećih strana koje su povezane s ovim stranicama, to činite u potpunosti na vlastitu odgovornost.

U slučaju povrede bilo kojih od navedenih Uvjeta, Vaše ovlaštenje za uporabu ovih Stranica automatski prestaje te sve eventualno učitane ili tiskane materijale dužni ste odmah uništiti. Vi pristajete na to da nećete koristiti naše stranice u zakonom nedozvoljene svrhe, kao ni protivno gore navedenim uvjetima.

Vlasnik te Autor i administrator Stranice zadržavaju pravo promjena navedenih uvjeta korištenja Stranica i drugih uvjeta poslovanja bez prethodne najave.
Zaštita privatnosti
Osobne podatke koje nam proslijedite korištenjem ovih Stranica, odnosno interaktivnim formama za prikupljanje podataka koje se nalaze na ovim Stranicama (newsletter, registarcija putem Web trgovine, forum i sl.), koristit ćemo isključivo u skladu s dalje navedenim odredbama. Ostalu komunikaciju ili materijale koje nam pošaljete, kao što su pitanja, komentari, prijedlozi i sl. nećemo tretirati kao povjerljive i kao one s kojima se ne može slobodno raspolagati.

Prikupljanje i korištenje osobnih podataka
U slučaju da nam putem interaktivnih formi za prikupljanje podataka koji se nalaze na našim stranicama šaljete osobne informacije, kao što su Vaša adresa, telefonski broj, e-mail adrese i slične identifikacijske informacije, sve Vaše podatke čuvat ćemo u skladu s ovim dokumentom o zaštiti privatnosti.
Vaše podatke nećemo javno dijeliti niti ustupati trećim osobama, nećemo ih učiniti dostupnima javnosti i služit će za zaštitu i u svrhu našeg poslovanja.
Aromaterapija Viola se obvezuje da će čuvati privatnost svih svojih kupaca. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima te informiramo kupce o načinu njihova korištenja. Redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i koriste isključivo za obavljanje posla.
Vaše osobne podatke dobivene putem interaktivnih formi za prikupljanje podataka koji se nalaze na ovim stranicama, možemo koristiti da bismo Vas povremeno obavijestili o novostima i promjenama koje se tiču naših usluga i poslovanja.

Najstrože je zabranjeno korištenje i upisivanje tuđih osobnih podataka!

Zadržavamo pravo da dobivene informacije te Vaše kontakt podatke ustupimo lokalnim i međunarodnim zakonodavnim službama ukoliko to bude potrebno.

Stranice trećih
Druge internet stranice koje sadrže linkove, oglasne bannere ili tekstove koji vode na našu stranicu, a nisu kontrolirane od strane Vlasnika stranice, ne podliježu pravima navedenima u ovom dokumentu o zaštiti privatnosti. Vlasnik Stranice ne može se držati odgovornim za način korištenja osobnih podataka koji su prikupljeni na tim drugim stranicama.

Sigurnost stranica
Naše internet stranice održavaju se redovito i nastoje se zaštititi od svakog neovlaštenog korištenja. Iako koristimo sigurnosne mjere kako bi Vaši osobni podatci bili u potpunosti zaštićeni, imajte na umu da uvijek postoji određeni rizik te da neovlaštene osobe ili aplikacije mogu zaobići sigurnosne zapreke te presresti svaku aktivnost na našim internet stranicama kako bi oštetiti i Vas i nas.

 

Vlasnika Stranice ne može se držati odgovornim za kriminalna djela trećih osoba ili aplikacija proizvedenih od strane trećih osoba, osim ako se ne ustanovi da s njima postoji direktna veza.

Promjena ovih uvjeta i drugih uvjeta poslovanja
Zadržavamo pravo da s vremena na vrijeme modificiramo, proširujemo ili skraćujemo ovaj dokument o zaštiti privatnosti. Promjene u ovom dokumentu o zaštiti privatnosti uvijek će biti javno objavljene na našim internet stranicama.

Pri svakom posjetu našoj stranici smatramo da se u potpunosti slažete s ovdje navedenim uvjetima. Ukoliko se ne slažete s navedenim uvjetima molimo Vas da prestanete koristiti našu internet stranicu.

Reklamacije i povrat
Molimo da kod preuzimanja pošiljke obratite pozornost na eventualna oštećenja.
Ukoliko je pošiljka oštećena, molimo da istu odbijete preuzeti i tražite da službena osoba sastavi zapisnik o oštećenju. Pošiljka će se vratiti nama, a Vi ćete dobiti novu bez ikakve naknade.
Kupac ima pravo vratiti pogrešno isporučene artikle, oštećene artikle (pod gore navedenim uvjetima) i artikle kojima je istekao rok trajanja. Prodavatelj će odobriti povrat robe nakon međusobnog dogovora (telefonom ili e-mailom), uz instrukcije za povrat te će Kupcu poslati novu pošiljku bez dodatnih troškova.
Također, ukoliko ste iz bilo kojeg razloga nezadovoljni proizvodom ili smatrate da ne ispunjava obećanja dana na stranici, možete ga unutar 7 dana od primitka vratiti u zamjenu za novac. Troškove dostave i povrata u tom slučaju snosi prodavatelj. Za ostvarivanje ovog prava, potrebno je neoštećeni proizvod poslati u originalnom pakiranju.

 

Rok za sve reklamacije iznosi 8 dana od primitka robe. Reklamacije se primaju na e-mail: katica.wolf@aromaterapijaviola.com

I na mob:  091 1801592

 

VAŽNO: Ukoliko Vam paket ne stigne u roku od 3 radna dana od primitka obavijesti da je pošiljka otpremljena, molimo Vas da nas kontaktirate kako bismo mogli provjeriti gdje se nalazi pošiljka.
Ukoliko ne preuzmete paket u vremenskom periodu koji određuje Hp pošta (obično 5 dana) bez obzira na razloge ne preuzimanja (uključujući i nedobivanja obavijesti o prispijeću pošiljke u poštanski sandučić) i paket bude vraćen pošiljatelju, zadržavamo pravo da naplatimo troškove povrata paketa i troškove ponovnog slanja paketa na željenu adresu (bez obzira da li je prvobitna dostava ulazila u kategoriju besplatne dostave ili ne).

Sva roba koju prodajemo je ispravno skladištena. Rok trajanja koji je označen na ambalaži vrijedi jedino ako se ispravno skladišti, kako je označeno na deklaraciji. Svi proizvodi se mogu razlikovati u boji, mirisu i konzistenciji, ovisno o usjevu.
 

 

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s