Cjelodnevna radionica aromakozmetike

Izbjegnite upitne i nedjelotvorne kemikalije i preporodite svoju kožu!
Od sada možete sami izrađivati svoju kozmetiku koristeći
samo vrhunske prirodne sastojke!

Ako uz svu kozmetiku koju koristite niste zadovoljni zdravljem i izgledom svoje kože,

ili jednostavno osjećate da može bolje,

radije biste se osvježili prirodnim mirisima nego umjetnim,

veseli Vas kad se možete kreativno izraziti i malim stvarima dati svoju osobnost,

dobrodošli!

Poštovani posjetitelji, ljubitelji prirode i zdravlja,

Masna ili suha koža uz čestu pojavu akni, a nerijetko i razne alergije danas su više pravilo nego izuzetak! Suvremeni način života često zahtjeva brza i instant rješenja, a ona nam se nude u obliku jeftinih i gotovih proizvoda odmah spremnih za upotrebu. Sve više toga oko nas postaje umjetno i zamjensko, a povezanost s prirodom nam sve jače nedostaje. To najviše osjećamo na području prehrane, njege tijela i zdravlja općenito.

Ovo je prilika da u jednom danu steknete potrebno znanje i vještine, i kompletno zamijenite svoju komercijalnu kozmetiku prirodnom aroma kozmetikom!

Što je ”aroma kozmetika”?

To je kozmetika koja koristi bezalkoholne biljne hidrolate umjesto demineralizirane vode, hladno prešana biljna ulja umjesto rafiniranih, pirodne emulgatore dobivenih od maslina, riže, ili pšenice umjesto parafina i vazelina.
Uz botanički definirana eterična ulja (mirisne bisere prirode) koristimo prirodne voskove i maslace, ljekovite gline i prirodne mineralne boje umjesto tisuća jeftinih umjetno dobivenih mirisa, boja, stabilizatora, konzervansa i kemikalija koje u najboljem slučaju samo nemaju veze sa zdravljem i potrebama vaše kože.

Zašto?

Zato jer želimo zdravu, nahranjenu, meku i svježu mladenačku kožu! Dokazano niti jedna supstanca ili preparat ne mogu Vašu kožu učiniti istinski zdravijom, ljepšom i privlačnijom od odabranih koncentriranih i isključivo prirodnih sastojaka bogatih vitaminima, mineralima, masnim kiselinama, oligoelementima… Oni su sami po sebi hrana koži i imaju izrazito ljekovita svojstva.
Upravo na tome je bazirana Aroma kozmetika, i zato se ona ni po sastavu niti po djelovanju ne može uspoređivati sa standardnom komercijalnom kozmetikom.
Da nije tako, već bi veliki kozmetički brendovi reklamirali ”supersintetičku supstancu” s nevjerojatnim djelovanjem! No oni to ne čine, nego se uporno pozivaju na ”prirodno”, čega imaju najmanje!

Da li je aroma kozmetika skupa? (zaboravimo nakratko i zdravlje i ljepotu)

Prirodni sastojci od kojih izrađujemo aroma kozmetiku moraju biti biološki najvrjedniji i samim time su najskuplji mogući – mnogo puta skuplji od sintetičkih sastojaka ”iste namjene”! No, prosječni potrošači standardne kozmetike u pravilu ne znaju da čak i proizvođače poznatih i skupih brendova često više košta atraktivna ambalaža i pakiranje od sadržaja namijenjenog njezi vaše kože. Perceptivna vrijednost i cijena proizvoda je vrlo visoka, no često pri tom najviše plaćate brend!

Kad sami izrađujete svoju kozmetiku, imate pod kontrolom i plaćate isključivo kvalitetu, pa je u konačnici aroma-kozmetika jeftinija od srednje skupih komercijalnih proizvoda iste namjene, a malo razvikanije marke. Jer cijena najkvalitetnijih sastojaka (ma kako bili skupi) još uvijek je niža od cijene gotovog čak i nekvalitetnog proizvoda.

Zašto je ne mogu jednostavno kupiti u trgovini?

Prirodna kozmetika je organska i ”živa”, a samim time i kvarljiva. Ne može se proizvoditi u velikim količinama i stajati na policama u trgovinama (mnoge proizvode treba držati u frižideru). Osim toga, ona mora biti izrađena od isključivo prirodnih supstanci aromaterapeutske kvalitete, a da bi se one dobile potrebno je mnogo truda i ulaganja, i zato ti preparati ne mogu biti jeftini.
A kozmetika izrađena od skupih supstanci u malim količinama i s rizikom da na vrijeme ne bude prodana ne donosi veliku zaradu proizvođaču, a niti trgovci je ne žele na svojim policama (i u hladnjacima). Ako je ”prirodna”, a čeka na vas u trgovini, onda je puna stabilizatora! Zato pravu aroma kozmetiku ne možete kupiti u trgovini!

Aroma kozmetiku sami izrađujete!

Svi znamo da se kolač koji je ispekla baka ne može mjeriti s onim iz dućana, iz tri razloga: domaćeg tijesta i jabuka, toliko je svjež da je još topao, i ljubavi koju je baka u njega ugradila dok je mijesila tijesto. Iz sličnih i još jačih razloga i vaša će koža prepoznati vaše pripravke!

Da, unatoč silnim milionima dolara koje velike kompanije ulažu u razvoj svojih kozmetičkih proizvoda, tvrdim da ćete Vi na ovoj radionici naučiti izrađivati svoju jedinstvenu, sa stanovišta zdravlja i estetike neusporedivo djelotvorniju i vama maksimalno prilagođenu kozmetiku. I to u vlastitoj kuhinji, jer niti jedan pripravak koji na radionici izrađujemo nije kompliciranije napraviti nego skuhati običan ručak!

No, prethodno morate naučiti tri osnovne stvari:

prepoznati biološki najvrjednije sastojke i koristiti samo njih

pravilno odabrati sastojke i njihove omjere

pravilno ih primijeniti – o vrijednim praktičnim uputama i nekoliko sitnih trikova ovisi ishod Vašeg ”miješanja, mjerenja, vaganja i mućkanja”

Uložite li vrijeme i trud u edukaciju, učinili ste si dugoročno dostupnom vrhunsku kozmetiku kakvu ne možete nabaviti u apoteci ili marketu, a Vaša koža će u kratkom vremenu doživjeti preporod u ljepoti i zdravlju!

Prvo odrađujemo teoretski dio

Upoznajete se sa svim sastojcima koje upotrebljavamo, njihovim svojstvima, djelovanjima i načinima primjene:

Što su eterična ulja, način dobivanja, kako prepoznati kvalitetno eterično ulje, što je kemotip i zašto je važan, karakteristike i primjena. U toku radionice ćemo upoznati i upotrijebiti tridesetak različitih vrsta eteričnih ulja.
Što su biljna ulja, načini dobivanja, njihove karakteristike i primjena, razlika između hladno prešanih i rafinirnih biljnih ulja. Upoznat ćemo 15 vrsta hladno prešanih biljnih ulja.
Što su hidrolati, kako se dobivaju, karakteristike i primjena. Upoznat ćemo i upotrijebiti 10 raznih hidrolata.

Što su pirodni emulgatori , od čega se dobivaju i gdje ih upotrebljavamo

Što su prirodni maslaci, kakao maslac, shea maslac, gdje ih primijenjujemo i kako djeluju

Vrste ljekovitih glina, uloga i djelovanje minerala

O prirodnim voskovima

Otkad je osnovana, u ”Violi” je do danas održano blizu 1000 radionica prirodne kozmetike. Nakon što je prva radionica balzama, kakao pločica i pilinga izazvala veliko zanimanje i odaziv, moje vjerne klijentice su mi jednostavno počele zadavati zadatke. Uopće nisam trebala razmišljati što dalje, jednostavno sam imala pune ruke posla, a održavanje radionica aroma kozmetike postala je glavna djelatnost ”Viole”. Ova radionica zapravo sumira sadržaj šest odvojenih radionica i obuhvaća gotovo sve kozmetičke proizvode. Puno detaljnije o svih šest radionica i pojedinim pripravcima svakako pročitajte na ovoj stranici http://www.aromaterapijaviola.com pod ”radionice”.

Vi izrađujete sve pripravke redom analogno postojećim radionicama:

– kremu za lice, masku za lice i lanolinsku kremu

– dezodorans u sticku i pastu za zube u tubi

– balzam za usta u sticku, kakao pločicu i piling

– kruti i tekući šampon za kosu i regenerator

– BB-kremu

– sapun u izradi hladnim postupkom

Krema i maska za lice bit će izrađeni prema Vašem tipu kože i Vašim potrebama.

Za izradu dezodoransa možete birati mirise koje želite i sami kreirati miris svog dezodoransa.

Za izradu balzama za usta stoje Vam na raspolaganju eterična ulja, ali i mirisni ekstrakti, pa tako možete izraditi balzam za usta sa okusom jagode, vanilije, kokosa, karamele…
Kao poseban dodatak u balzame možete staviti i svjetlucave ” šljokice”, pa dobiti mirisni, njegujući i svjetlucavi balzam za usta.

Pri izradi šampona također ćemo voditi računa o Vašim potrebama, pa tako možete izraditi šampone za određene namjene: protiv prhuti, protiv ispadanja kose, za suhu ili za masnu kosu.

Nijansu BB kreme ćemo prilagoditi Vašem tenu, tako da se ne morate brinuti da će Vam biti pretamna ili presvijetla.

Sapune ćemo bojati prirodnim mineralnim pigmentima i izraditi ih u bojama prema Vašem izboru.

Osim navedenih proizvoda koje ćete izraditi, dati ću Vam savjete kako napraviti tonik za lice, mlijeko za tijelo, gel za tuširanje, na koje sve načine možete koristiti samo biljna ulja u njezi tijela i lica, kako kombinirati sastojke za određene potrebe i namjene.

U sklopu radionice dobivate skriptu od 32 stranice u kojoj je sažeta cjelokupna obrađena materija, pa nema straha da ćete nešto zaboraviti ili propustiti.

Nakon odrađenog posla ne ostajete sami – imate moju bezuvjetnu podršku!

”Viola” tradicionalno svim klijentima nakon što je jednom posjete stoji na raspolaganju i pruža podršku u daljnjem samostalnom radu. Svjesna sam činjenice da je odraditi šest radionica u jednom danu ogroman posao, pogotovo ako se možda nikad prije niste susreli s tim područjem. Stoga mi je jasno da će podrška u obliku savjeta i pomoći onima koji odrade cjelodnevnu radionicu često u prvo vrijeme zahtijevati moj veći angažman.
No, jedan od glavnih razloga zbog kojih je ”Viola” i nastala je promoviranje zdravlja i načina života u skladu s prirodom. Zato mislim da netko tko mi je spreman pokloniti povjerenje i u današnjim prilikama izdvojiti ne malen iznos novca za svoje zdravlje i veselje, apsolutno zaslužuje moju podršku. Zato ću Vam sa zadovoljstvom uvijek izaći u susret!

Kako bih Vam se mogla maksimalno posvetiti, na radionici sudjeluju najviše dva polaznika. Počeli bismo u 10h prije podne, pauze planiramo ”u hodu” prema potrebi i dogovoru, a završetak rada predviđam oko 21h, odnosno kad završimo posao.

Dani održavanja radionica nisu unaprijed određeni, nego ih individualno dogovaramo putem maila ili telefonom (mogući su termini i vikendom).

Ako biste radionice odrađivali pojedinačno, ukupna cijena svih šest radionica iznosila bi 1950 kn.

Cijena cjelodnevne radionice je 225,63 eura/1700 kn. Iznos od 1700 kn u današnje vrijeme izgleda puno. No, ako ste do sada koristili proizvode malo poznatijih kozmetičkih brendova, za nekoliko mjeseci biste izdvojili taj iznos. Trinaest proizvoda koje izrađujete bi (teoretski) u nekoj parfumeriji vjerojatno i premašili cijenu ove radionice, no vi njihovu vrijednost više ne mjerite u novcu nego u zdravlju, ljepoti i veselju. Vrijednost ove radionice je u stečenom znanju koje vam omogućava da dugoročno sebi i svojim najdražima učinite dostupnom kozmetiku koja pruža najbolju njegu. Aroma kozmetika zahtjeva uloženi trud i malo vremena (sigurno ćete u početku ponekad i pogriješiti), ali zato pruža zdravlje, neiscrpne mogućnosti kombinacija i veliku radost cijeloj obitelji. Dugoročno vam uštedi čak i novac.

 

Ne riskirate ništa!

Kako se danas na tržištu nudi svašta, svjesna sam da ova ponuda za vas predstavlja veliki rizik. Budući da u ”Violi” imam iskustvo od gotovo tisuću održanih radionica prirodne kozmetike i svakodnevno komuniciram sa svojim vjernim klijentima, uvjerena sam da nećete požaliti niti lipe i spremna sam preuzeti rizik na sebe. Evo kako:  ako ste iskreno zainteresirani i smatrate da je ponuda vrijedna, prijavite se odmah! Odradite radionicu, ponesite svoje pripravke kući i koristite ih. Istovremeno nastavite s izradom svojih novih pripravaka. Bit ćemo u vezi i ako zatreba možete uvijek računati na moju pomoć. Ako nakon mjesec dana ustanovite da vaša kozmetika nije ono što sam vam obećala, vraćam vam iznos novca u cijelosti bez dodatnih pitanja!

Ako smatrate da vam ono što dobivate na ovoj radionici vrijedi barem toliko kolika joj je cijena, javite se na mail:katica.wolf@aromaterapijaviola.com kako bismo odmah dogovorili Vaš termin.

Za sve dodatne informacije slobodno me nazovite na mob: 091 1801592

Lijep pozdrav,

Katica Wolf

P.S. Odvojite jedan dan za svoju edukaciju, i već sljedećeg jutra će police Vaše kupaonice ukrasiti 13 novih (Vaših) proizvoda ispunjavajući je prekrasnim prirodnim mirisima!

P.P.S. Ipak, najvrjednije je stečeno znanje koje Vam prvenstveno treba osigurati zdravlje. A kad steknete još malo prakse i iskustva, samo Vaša mašta Vam može postaviti granice u igri s mirisima, bojama i oblicima!

P.P.P.S. Ne riskirate ništa! Ako zaključite da Vam radionica nije ostvarila data obećanja, spremna sam Vam vratiti cjelokupan iznos novca – odmah i bez pitanja! Vjerujte, vrlo bih se loše osjećala ako biste odvojili svoj teško stečen novac, a ostali razočarani mojom uslugom čiji je cilj poticati ljubav prema prirodi, unaprijediti Vaše zdravlje i uljepšati Vam život!

5 responses to “Cjelodnevna radionica aromakozmetike

  1. Poštovana,
    Kako se dogovara oko termina, te dobije li se na kraju certifikat s kojim se može otvoriti i i nešto svoje ili ne?
    Kako se može platiti?
    Lp.

  2. Bravoo, vidimo se uskoro.

  3. Super, savršeno! Znala sam da trebam proći ovaj tečaj. Izgleda zahtijevno, a opet sve tako jednostavno. Moćno, prepuno mogućnosti. Treba vježbati, raditi. Katica je sjajno objasnila svaku temu tečaja, iznimno je susretljiva. Predivna učiteljica, puna strpljenja i iskreno željna za pomoći drugome, prenijeti znanje i tu je kad god ju zatrebam. Jedno predivno iskustvo. Naučila sam izuzetno puno. Veliko vam hvala.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.